Koor Fortissimo staat bekend om zijn bijzondere muzikale projecten. Voor Cinema Vocaal, de uitvoering van filmmuziek op 2 juni 2018, zoekt het koor projectzangers. Alle stempartijen zijn welkom: bassen, tenoren, alten en sopranen.

Genieten
Cinema Vocaal bestaat uit zowel ontroerende ballads als uit meer uptempo liedjes. Dirigent Alejandro Orozco staat te popelen om te beginnen met de repetities: “Er is zoveel fantastische filmmuziek. Ik heb al zo genoten van het samenstellen van het repertoire. Je hoeft geen filmliefhebber te zijn om te kunnen genieten van de muziek.”

Start dinsdagavond 9 januari 2018
De eerste repetitie van Cinema Vocaal is op dinsdagavond 9 januari. Orozco: “Om 19:30 uur beginnen we eerst met koffie voor alle zangers. We kunnen dan kennis maken en informatie over het project delen. Onze repetities zijn wekelijks van 20:00 tot 22:15 uur.”

Zin om mee te doen?
Wil je meer informatie over Cinema Vocaal en/of heb je zin om mee te doen als projectzanger? Laat dan een berichtje achter op onze contactpagina. We nemen dan meteen contact met je op.

Fortissimo kijkt naar je uit!